Nyheter

Siste publiserte nyheter finner du øverst i listen på denne siden. Du kan bruke søkefeltet for å finne nyhetssaker. Ser du ikke saken du leter etter, finner du komplett nyhetsarkiv her.

Siste nyhet finner du her:

 • Bli med på samling i Byggesaksforum 16. januar 2024!

  Klar for faglig påfyll og inspirasjon?

  Endelig skal vi ha en fysisk samling i Byggesaksforum. Det vil bli holdt innlegg og debatter fra KDD, DiBK, kommuner og bransjen. Vi ser frem til å møtes for de gode samtalene. Hovedtemaer for Byggesaksforum 2024 vil være mangelfulle søknader, ansvarsbelegging, spørsmål og svar m.m.

  Vi holder på å utforme programmet og vil holde dere oppdaterte.

  Ønsker til programmet kan meldes ifra på e-post til Lise Budde: lise.budde@holte.no og Marita Grande: marita.grande@boligprodusentene.no

  Om du melder deg på før 1. november får du 500.- kroner i «tidligrabatt». Det er plass til 100 personer på samlingen, så ikke gå glipp av Byggesaksforum 2024.

  Om Byggesaksforum

  Ansvarlig søker må forholde seg til et omfattende og tidvis uklart regelverk, i tillegg til kommunale forskjeller, behov og tolkninger. Dette er en oppgave som kan oppleves både krevende og ensom. Byggesaksforum er en arena for erfaringsutveksling mellom ansvarlig søkere på tvers av kommunegrenser. Vi ønsker å diskutere utfordringer, spørsmål og gode historier rundt byggesak.

  Les mer på byggesaksforum.no